Algemene moppen
Een handelsreiziger is onderweg naar zijn volgende afspraak. Plots beginnen zijn darmen op volle toeren te draaien en voelt hij de druk op zijn kringspier meer en meer toenemen. Hij moet snel ergens even flink op de pot... Gelukkig ziet hij een boerderijtje langs de kant van de weg en hij besluit daar eens te vragen of hij het kleinste kamertje mag bezoeken. Een vriendelijke oude boer vertelt hem dat dat helemaal geen probleem is, maar dat dit wel een ouderwets schijthuis is, zo is er helemaal geen papier voorradig. "Ja, maar... hoe veeg ik mijn achterste dan af?", vraagt de man ongerust aan de boer, bang als hij is om met flinke remsporen in zijn slip de rest van de weg te vervolgen.
"Ach, mien jong, da's helemaal geen probleem...," stelt het boertje gerust. "Je moet hem even afvegen met de handen. Achter in de de wand zitten twee gaten. Daar steek je de handen even doorheen en dan is alles prima voor elkaar... 'worden ze prachtig schoon van'..."
De handelsreiziger besluit, bezwijkend onder de enorme druk van de druk toch maar snel plaats te nemen en zijn enorme hoop netjes in de pot te draaien. Opgelucht staat hij vervolgens op en veegt met een vies gezicht zijn achterste af met beide handen. Walgend werpt hij een blik op het resultaat... twee vuile handen, bruin tot en met, stukjes ontlasting onder de nagels... en plakken en stinken dat het doet... Yuk! Zijn gezicht de andere kant opdraaiend, loopt hij af op de twee gaten in de wand, steekt zijn handen erdoorheen.... en ziet niet dat aan de andere kant het boertje staat met twee bakstenen en die, bij het zien van de beide handen, de twee stenen snoeihard tegen elkaar slaat, de handen van de handelsreiziger ertussen... "Waaaaahaaaaahhaa..." gilt de man van intense pijn, en steekt met een rotvaart zijn handen ter verdoving in zijn mond...
 

Waardering voor deze mop: 5.54
441
keer gestemd.

Stemmen!
Printbare versie

Inhoudsopgave
Volgende mop: Een drol proeven
Vorige mop: Moraal

Link naar deze mop:

 
Deze mop op je eigen website: