Humormakers: de lolsite van België met grappige zelfgemaakte filmpjes!
Moppen: duizenden moppen, slappe lach gegarandeerd!
Moppen op Puzzeltuin, naast moppen vind je op deze site natuurlijk ook een groot aantal puzzels zoals sudoku's.
1001 Moppen is een site met zeer veel moppen, een moppentop 10 em natuurlijk de mogelijkheid om zelf moppen aan de site toe te voegen.
Op Mahjong.nl vind je een groot aantal Mahjongspellen die je lekker kunt gaan spelen wanneer je tijd over hebt.
Oranje Artikelen Oranjewinkel.nl het oranje artikelen overzicht van Nederland voor echte oranje fans!
 
En verder....
Parship.be
Moppen
Ilse Kinderfeestjes
Quizvragen
Raadseltjes
De ultieme seksmoppensite
Startlinks Humorplein
OelalaKeskesè
Freakazoidz Funpage
Vrouw en Sexualiteit
Webplanet humor
Beginthier.nl
Plaatjes
Digizoek Hieronder volgen de oude linkpartners. Met deze sites heeft Moppentap misschien al wel tien jaar een linkruil. Deze sites worden niet meer door de beheerders onderhouden, maar staan nog wel steeds op het internet.
Britta's Pleziersite, is een leuke site met moppen, grappige plaatjes, funstuff en spelletjes.
Lion's Pers Agentschap schrijft heel veel onzinnig nieuws, maar wel heel grappig. Verder is het zo dat de schrijver van de site ook een boek heeft uitgebracht waarin de verhalen gebundeld zijn, dat boekje (134 pagina's) kun je op de site bestellen. Nieuws met een knipoog. Echt een prachtige site.
Vis in het net is een zelfde soort website als Lion's Pers Agentschap, hier staan allerhande gekke verhalen en parodiën op het nieuws van de laatste tijd, echt een aanrader!
Jong Nederland Startkabel is een startpagina speciaal voor jongeren.
Hans' moppen en raadsel pagina is op het eerste gezicht een niet zo erg grote site, maar Hans heeft werkelijk een gigantisch moppenarchief waar je zomaar nog niet uitgelezen en uitgelachen bent. Je kunt het complete archief ook downloaden als zipbestand en dan offline lezen, lekker handig en goedkoop natuurlijk! Bovendien kun je je er aanmelden voor de maandelijks verschijnende mailinglijst.
Moppenboek is een virtueel boek vol moppen over Belgen, domme blondjes, het café, dieren en over Jantje. Daarnaast zijn er nog een paar rubrieken. Nou ja, kijk zelf maar.