Lange moppen
's Morgens wil ik je in me voelen, je met mijn lippen strelen en je met mijn mond naar binnen zuigen, heet guts je naar binnen. Ja, zo moet koffie zijn.
Langzaam stop ik mijn vinger erin, voel langs de haren en ga steeds dieper. O, wat is neuspeuteren toch lekker.
Het was een zwoele zomeravond, haar ogen glinsterden. Ik schoof haar benen uit elkaar, zocht haar tepels. Ik was zo opgewonden. Ik had nog nooit een koe gemolken.
Vannacht lag ik aan je te denken. Ik wilde je voelen op mijn naakte lijf, maar ik moest weer zonder jou in slaap vallen, waar was je....? Stomme pyjama!
Ik heb vannacht over je gedroomd, je rende naakt door het bos met wel 600 eekhoorntjes achter je aan, ze hadden nog nooit zo'n grote eikel gezien!
Heerlijk als hij stijf je mond in glijdt. Het vocht langs je lippen laat zijn sporen na. Een druppel op je borst ...oooh heerlijk zo'n Hema worst!
Ik ben voor je gevallen, languit op de straat, ik zag je mooie ogen, maar de stoep zag ik te laat!
Ik kan jou laten dansen en heel veel liefde geven, ik kan de volgende morgen door jouw hoofd zweven, ik geef liefde en plezier. Aangenaam: ik ben bier.
Soms verlang ik zo naar je, ik trek mijn broek omlaag, ren op je af en ga zitten..... O, w.c. als jij er toch niet was!
Ik legde mijn hoofd achterover, ik wist niet wat hij wilde. Zijn handen bewogen langzaam van plaats. Ik hield mijn adem in en wachtte. Ik werd koud en warm tegelijk. Hij vroeg of ik nog verder kon. Hij ging er weer in. Zenuwachtig deed ik wat hij zei. Het begon pijn te doen. Maar ik gedroeg mij als een echte vrouw. Opeens kreunde ik, het deed echt pijn. Dit was de eerste en de laatste keer dat ik een kies liet trekken.
Langzaam kwam je de kamer binnen. Zoemend en kreunend verkende je mijn lichaam. Je maakte me helemaal gek, stomme mug!
 

Waardering voor deze mop: 7.27
151
keer gestemd.

Stemmen!
Printbare versie

Inhoudsopgave
Volgende mop: De verschillende soorten ontlasting
Vorige mop: Fietsen humor

Link naar deze mop:

 
Deze mop op je eigen website: