Moppen over religie
WatermanU bent in het bezit van een vindingrijke geest en geneigd progressief te zijn. Meestal liegt u. U maakt bij herhaling dezelfde fouten en u bent dom. U houdt van pijpen.
 
VissenU hebt een levendige fantasie en u denkt regelmatig dat u achtervolgd wordt door de politie of de BVD. U hebt maar weinig invloed op uw vrienden en men neemt het u kwalijk dat u ten onrechte pronkt met wat u als macht beschouwt. U hebt een gebrek aan vertrouwen en eigenlijk bent u gewoon een klootzak.
 
RamU bent een voorttrekker en denkt dat de meeste mensen klootzakken zijn. U bent snel met berispingen, u bent ongeduldig en adviezen slaat u in de wind. U doet niets anders dan iedereen afzeiken waarmee u in contact komt. U bent een LUL!
 
StierU bent praktisch en vasthoudend. U bezit een koppige vastberadenheid waardoor u nooit iets in één keer goed doet. De meeste mensen denken dat u koppig en dom bent. U bent niets meer dan een domme klootzak.
 
TweelingenU bent een snelle en intelligente denker. Mensen mogen u graag omdat u biseksueel bent. U bent geneigd te veel te verwachten voor te weinig. Dit betekent dat u een goedkoop kreng bent. Tweelingen staan erom bekend dat ze goed zijn in incest.
 
KreeftU bent sympathiek en begrijpt andermans problemen, waardoor u een onnozele hals bent. U stelt alles altijd uit. Dit is ook de reden dat u in de bijstand zit en geen zak waard bent. Iedereen die in de gevangenis zit is kreeft.
 
LeeuwU beschouwt uzelf als een geboren leider. Iedereen denkt dat u gek bent. De meeste leeuwen zijn vechtersbazen. U bent wreed en kunt terechte kritiek niet verdragen. Uw arrogantie is afschuwelijk. Leeuwen zijn klootzakken en houden meer van masturbatie dan van seks met een partner.
 
MaagdU bent het opgeruimde type en hebt een hekel aan rommel. Uw opruimwoede is ergerlijk voor uw collega's. U bent koud en zonder enige emotie. U valt vaak in slaap tijdens het vrijen. Maagden zijn goede buschauffeurs en pooiers.
 
WeegschaalU bent een kunstzinnig type en hebt moeite met de realiteit. Als u man bent, bent u waarschijnlijk homo. Uw kansen op werk en geldelijk gewin zijn nihil. De meeste vrouwelijke weegschalen zijn hoer. Alle weegschalen sterven aan geslachtsziekten.
 
SchorpioenDe ergste van allemaal! U gaat helemaal op in zaken en bent niet te vertrouwen. U zult het toppunt van succes bereiken door het compleet ontbreken van enig moreel besef. U bent de ultieme hufter. De meeste schorpioenen worden vermoord.
 
BoogschutterU bent optimistisch en enthousiast. U hebt een sterke neiging afhankelijk te zijn van het lot aangezien u geen talenten bezit. De meeste boogschutters zijn dronkaards. Mussert was ook een boogschutter. Inderdaad, u bent gewoon een stuk stront.
 
SteenbokU bent conservatief en bang om risico's te nemen. In feite bent u gewoon dom. Er heeft nooit een steenbok bestaan die ook maar enigzins belangrijk was. U zou zelfmoord moeten plegen.

 

Waardering voor deze mop: 5.34
182
keer gestemd.

Stemmen!
Printbare versie

Inhoudsopgave
Volgende mop: Een dominee en een pastoor
Vorige mop: Alternatief scheppingsverhaal

Link naar deze mop:

 
Deze mop op je eigen website: