Moppen over liefde en seks
Een vrouw komt op een woensdagavond in een bar, de barman is net alles aan het opruimen als ze luid roept: "Doe mij maar 10 Amstel bier."
Zo gezegd zo gedaan en de vrouw kijlt ze achterover en gaat vervolgens gevloerd. De barman ziet de vrouw zo liggen en denkt bij zichzelf: "Zo, dat is een lekker wijf" en besluit er een keer flink overheen te gaan.
De volgende dag komt de vrouw weer in de bar en er zitten nu nog vijf mannen in de bar. De vrouw roept weer: "Doe mij maar 10 Amstel bier."
En weer: zo gezegd zo gedaan. Ze kijlt ze weer achterover en gaat weer gestrekt. De barman vertelt tegen de nog aanwezige mannen wat hij de vorige dag had gedaan, en ja hoor allemaal gaan ze een keer over de vrouw heen. De volgende dag komt de vrouw weer, nu zit de hele bar vol met mannen, en weer hetzelfde: "Doe mij maar 10 Amstel bier." Nou weer zo gezegd zo gedaan en ze kijlt ze weer achterover. De barman vertelt tegen alle mannen in de bar wat er de voorgaande dagen is gebeurd, en ja hoor alle mannen gaan er flink overheen. De volgende dag komt de vrouw weer in de bar en roept: "Doe mij maar 10 Heineken bier."
Waarop de barman zegt: "Waarom nu Heineken bier?"
"Nou", zegt de vrouw, "van Amstel bier krijg ik zo'n schrale kut!"
 

Waardering voor deze mop: 6.7
1601
keer gestemd.

Stemmen!
Printbare versie

Inhoudsopgave
Volgende mop: Eerste afspraakje
Vorige mop: Vrouw versieren

Link naar deze mop:

 
Deze mop op je eigen website: