Special over Bin Laden
Een Canadese boer, Osama bin Laden en George Bush lopen door de woestijn. Op een gegeven moment struikelt Bush ergens over. De Canadese boer pakt het op, veegt het zand ervan af en ziet dat het een oude olielamp is. Vervolgens komt er een geest uit de lamp die zegt: "Jullie mogen allemaal een wens doen, vraag wat je wilt, in totaal kan ik drie wensen in vervulling laten gaan."
De Canadees zegt: "Ik ben boer. Mijn vader was boer, mijn grootvader was boer en mijn zoon is ook boer. Ik wens dat de grond van Canada voor altijd vruchtbaar zal zijn." De geest zwaait met zijn armen en POEF!, Canada is gezegend met de vruchtbaarste grond van de hele wereld.
Dan zegt Osama bin Laden: "Ik wens voor Afghanistan dat het beschermd wordt tegen alle gewelddadigheden van buitenaf. Zet een gigantische muur om Afghanistan zodat er geen mensen van buitenaf zullen kunnen binnenkomen met hun rare gewoonten, hun radicale ideeën en godsdiensten." De geest zwaait weer met zijn armen en BAM!, er staat een gigantische muur om Afghanistan.
Dan zegt George Bush tegen de geest: "Vertel me eens wat meer over die muur."
De geest zegt: "De muur staat op de grens van het land en staat er helemaal omheen. Hij is 10 kilometer hoog en 300 meter dik en gemaakt van onverwoestbaar materiaal. Niets kan er doorheen, overheen of onderdoor."
George Bush doet zijn wens: "Vul het met water."

Volgende mop: De voordelen van een fundamentalistische islamitische regering
Vorige mop: Nieuw nummer van André Hazes

 
Terug naar de beginpagina van deze special
Homepage van Moppentap